Integritetspolicy

Integritetspolicy

Detta är inte bara en integritetspolicy, det är min principförklaring. Som ansvarig för denna webbplats vill jag erbjuda dig de bästa juridiska garantierna i förhållande till din integritet och förklara för dig, så tydligt och öppet som möjligt, allt som rör behandlingen av personuppgifter inom denna webbplats. Denna integritetspolicy kommer endast att gälla för personuppgifter som erhålls på webbplatsen och är inte tillämplig på information som samlas in av tredje part på andra webbplatser, även om de är länkade till webbplatsen. Följande villkor är bindande för användaren och för den som ansvarar för denna webbplats, så det är viktigt att du tar dig några minuter att läsa den och om du inte samtycker till detta, skicka inte dina personuppgifter på denna webbplats. Den här policyn har uppdaterats den 25/03/2018 För syftet med bestämmelserna i ovannämnda personuppgiftslagstiftning, kommer de personuppgifter som du skickar till oss att införlivas i en fil med "WEBANVÄNDARE och PRENUMERENTER", ägande av Pedro Huertas med NIF: 75486999Q och med adress på C / Blas de Infante -18001 - (Granada). Denna fil har implementerat alla tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som fastställts i kungligt dekret 1720/2007, om utvecklingen av LOPD.

Skicka och spela in allmänna data

Att skicka personuppgifter på denna webbplats är obligatoriskt för att kontakta, kommentera, prenumerera på bloggen eltecnoanalista.com, hyra tjänsterna som visas på denna webbplats och köpa böcker i digitalt format. På samma sätt innebär underlåtenhet att tillhandahålla de begärda personuppgifterna eller underlåtenhet att acceptera denna dataskyddspolicy att det är omöjligt att prenumerera på innehåll och behandla förfrågningar som görs på denna webbplats. Du behöver inte lämna några personliga uppgifter för att surfa på denna webbplats. Vilken information denna webbplats kräver och för vilket syfte eltecnoanalista.com kommer att samla in användarnas personuppgifter genom onlineformulär via Internet. De personuppgifter som samlas in, beroende på varje fall, kan bland annat vara: namn, efternamn, e-post och åtkomstanslutning. På samma sätt kommer jag att be användaren om vissa bank- eller betalningsuppgifter i fallet med kontraktstjänster, köp av böcker och reklam. På denna webbplats kommer endast data som är strikt lämpliga för syftet med insamlingen att krävas och den är skyldig att:

  • Minimera behandlingen av personuppgifter.
  • Pseudonymera personuppgifter så mycket som möjligt.
  • Ge insyn i funktionerna och behandlingen av personuppgifter som utförs på denna webbplats.
  • Låt alla användare övervaka behandlingen av deras data som görs på denna webbplats.
  • Skapa och förbättra säkerhetselement för att erbjuda dig de bästa säkra surfvillkoren.

Syftena med de uppgifter som samlas in i denna portal är följande:

  1. För att svara på kraven från användare av es, till exempel, om användaren lämnar sin personliga information i något av kontaktformulären, kan vi använda dessa uppgifter för att svara på din förfrågan och svara på tvivel, klagomål, kommentarer eller bekymmer. kan ha angående informationen som ingår på webbplatsen, tjänsterna som tillhandahålls via webbplatsen, behandlingen av dina personuppgifter, frågor angående de juridiska texterna som ingår på webbplatsen, samt alla andra frågor som kan ha.
  2. För att hantera prenumerationslistan, skicka nyhetsbrev, kampanjer och specialerbjudanden, i detta fall kommer vi bara att använda e-postadressen och namnet som användaren tillhandahåller vid prenumerationen.
  3. Att moderera och svara på kommentarer från användare på bloggen är.
  4. För att garantera efterlevnad av användningsvillkoren och tillämplig lag. Detta kan inkludera utveckling av verktyg och algoritmer som hjälper den här webbplatsen att garantera konfidentialiteten för de personuppgifter som den samlar in.
  5. Att stödja och förbättra tjänsterna som erbjuds av denna webbplats.
  6. För att marknadsföra produkter och tjänster som erbjuds på denna webbplats.

I vissa fall delas information om besökare på denna webbplats anonymt eller aggregeras med tredje part, till exempel annonsörer, sponsorer eller medlemsförbund i det enda syftet att förbättra mina tjänster och tjäna pengar på webben. Alla dessa behandlingsuppgifter kommer att regleras i enlighet med lagar och alla dina rättigheter gällande dataskydd kommer att respekteras i enlighet med gällande regler. I vart och ett av fallen har användaren full rättighet över sina personuppgifter och användningen av dem och kan utöva dem när som helst. Under inga omständigheter kommer denna webbplats att överföra sina användares personuppgifter till tredje part utan att tidigare informera dem och kräva deras samtycke. Tjänster som erbjuds av tredje part på denna webbplats För att tillhandahålla tjänster som är strikt nödvändiga för utvecklingen av dess verksamhet delar Pedro Huertas data med följande leverantörer under deras motsvarande integritetsvillkor.

  • värd: cubenode.com
  • WebbplattformWordPress.org
  • Budtjänster och skicka nyhetsbrev:  MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, 30308 GA.
  • Molnlagring och säkerhetskopiering:  Dropbox -Drive, Wetransfer, Amazon Web Services (Amazon S3)

System för insamling av personuppgifter som denna webbplats samlar in Denna webbplats använder olika system för insamling av personlig information. Denna webbplats kräver alltid användarens samtycke i förväg för att behandla sina personuppgifter för de angivna ändamålen. Användaren har rätt att när som helst återkalla sitt förhandsgodkännande. System för insamling av personlig information som används av eltecnoanalista.com  :

  • Formulär för innehållsabonnemang:  På webben finns det flera formulär för att aktivera prenumerationen. Titta i din e-postkorg. Användaren måste bekräfta sin prenumeration för att validera sin e-postadress. Uppgifterna kommer att användas exklusivt för att skicka nyhetsbrevet och hålla dig uppdaterad om nyheter och specifika erbjudanden, exklusivt för abonnenter på es. Nyhetsbrevet hanteras av MailChimp.

När du använder MailChimp-plattformens tjänster för att genomföra e-postmarknadsföringskampanjer, abonnemangshantering och skicka nyhetsbrev, bör du veta att MailChimp Det har sina servrar värd i USA och därför dina personuppgifter  de kommer att överföras internationellt till ett land som anses vara osäkert efter upplösningen av Safe Harbor. Genom att göra ett prenumeration accepterar du och samtycker till att dina data lagras av MailChimp-plattformen, baserad i USA, för att hantera sändningen av motsvarande nyhetsbrev. MailChimp är anpassad till EU: s standardklausuler om dataskydd.

  • Feedbackformulär : Webbplatsen innehåller ett formulär för att kommentera inlägg. Användaren kan posta kommentarer på inlägg som publiceras. De personuppgifter som anges i formuläret för att infoga dessa kommentarer kommer endast att användas för att moderera och publicera dem.
  • Kontaktformulär:  Det finns också ett kontaktformulär för frågor, förslag eller professionell kontakt. I detta fall kommer e-postadressen att användas för att svara på dem och skicka den information som användaren behöver via webben.
  • Cookies:  När användaren registrerar eller navigerar på denna webbplats lagras «cookies». Användaren kan kontakta när som helst cookies policy att utöka information om användning av cookies och hur du inaktiverar dem.
  • Ladda ner system : På den här webbplatsen kan du ladda ner olika innehåll som regelbundet ingår i text-, video- och ljudformat. I detta fall krävs ett e-postmeddelande för att aktivera prenumerationsformuläret. Din information används för de ändamål som anges för prenumeranter.
  • Försäljning av publikationer : Genom portalen kan du köpa publikationer och informationsprodukter från Pedro Huertas, i det här fallet krävs köpardata (namn, efternamn och telefon, postadress och e-post) via Paypal-plattformen som betalningsmetod. .

Användare kan  darse de baja en cualquier momento av tjänsterna som tillhandahålls av eltecnoanalista.com samma nyhetsbrev. Användaren hittar på denna webbplats, sidor, kampanjer, sponsorer,  affiliateprogram  som får tillgång till användarnas surfvanor för att upprätta användarprofiler och visa användaren reklam baserat på deras intressen och surfvanor. Denna information är alltid anonym och användaren identifieras inte. Information som tillhandahålls på dessa sponsrade webbplatser eller anslutna länkar omfattas av sekretesspolicyn som används på dessa webbplatser och kommer inte att omfattas av denna integritetspolicy. Därför rekommenderar vi starkt att användarna noggrant granskar integritetspolicyn för anslutna länkar. Sekretesspolicy för reklam som tillhandahålls i AdsenseGoogle Adsense. Sekretesspolicy för spårningskällor som används på denna webbplats :Google (Analytics) På eltecnoanalista.com studerar vi också användarnas preferenser, deras demografiska egenskaper, deras trafikmönster och annan information sammantaget för att bättre förstå vem som utgör vår publik och vad de behöver. Att spåra våra användares preferenser hjälper oss också att visa dig de mest relevanta annonserna. Användaren och, i allmänhet, alla fysiska eller juridiska personer, kan skapa en hyperlänk eller teknisk länkenhet (till exempel länkar eller knappar) från sin webbplats till eltecnoanalista.com ("Hyperlänken"). Upprättandet av hyperlänken innebär inte i något fall förekomsten av relationer mellan eltecnoanalista.com och ägaren av webbplatsen eller webbsidan där hyperlänken är etablerad, inte heller eltecnoanalista.coms godkännande eller godkännande av dess innehåll eller tjänster . Under alla omständigheter förbehåller sig eltecnoanalista.com rätten att när som helst förbjuda eller inaktivera hyperlänkar till webbplatsen. Användare kommer att kunna  darse de baja en cualquier momento av tjänsterna som tillhandahålls av eltecnoanalista.com samma nyhetsbrev.

Exactitud y veracidad de los datos

Användaren garanterar att de personuppgifter som tillhandahålls genom de olika formulären är sanna, och är skyldig att meddela alla ändringar av densamma. Likaså garanterar Användaren att all information som tillhandahålls motsvarar hans verkliga situation, att den är uppdaterad och korrekt. Dessutom åtar sig Användaren att hålla sina uppgifter uppdaterade hela tiden, och är ensam ansvarig för felaktigheten eller falskheten i de uppgifter som tillhandahålls och för de skador som kan orsakas av detta för Pedro Huertas som ägare av webbplatsen eltecnoanalista.com.

Utövande av rättigheterna till tillgång, rättelse, avbokning eller invändning

Användarnas rättigheter är följande:

  • Rätt att fråga vilka personuppgifter vi lagrar om användaren när som helst.
  • Rätt att be oss uppdatera eller korrigera gratis felaktiga eller föråldrade data som vi lagrar om användaren.
  • Rätt att avsluta prenumerationen på marknadsföringskommunikation vi kan skicka till användaren.

Du kan rikta din kommunikation och utöva rättigheterna till  tillgång, rättelse, avbokning och invändning via post på C/ Blas de Infante -18001 – (Granada) eller till e-post: info(at)eltecnoanalista.com tillsammans med giltiga juridiska bevis, såsom en fotokopia av DNI eller motsvarande, som anger i ämnet "SKYDD AV DATA".

Godkännande och samtycke

Användaren förklarar sig ha informerats om villkoren för skydd av personuppgifter, acceptera och samtycka till behandlingen av dem av Pedro Huertas på det sätt och för de ändamål som anges i lagligt meddelande.

Ändringar av denna sekretesspolicy

Pedro Huertas förbehåller sig rätten att ändra denna policy för att anpassa den till ny lagstiftning eller jurisprudens samt till branschpraxis. I sådana fall kommer leverantören att meddela ändringarna som införts på denna sida med rimlig förväntan på implementeringen.

Kommersiell post

Enligt LSSICE utför Pedro Huertas inte SPAM-praxis, så han skickar inte kommersiella e-postmeddelanden som inte tidigare har begärts eller godkänts av användaren, vid vissa tillfällen kan han skicka kampanjer och specifika erbjudanden från sin egen och tredje part , endast i de fall du har mottagarnas behörighet. Följaktligen, i vart och ett av formulären på webbplatsen, har användaren möjlighet att ge sitt uttryckliga samtycke till att ta emot mitt "nyhetsbrev", oavsett vilken kommersiell information som specifikt efterfrågas. Du kan också säga upp din prenumeration automatiskt i samma nyhetsbrev.